ROYAL SAXTETT
rendezvényre zenekar


Hungaromax-zene freestat.hu
Zene, zenék Zenész Gyűjtemény
Mulatós zene - Lakodalmas zene Ingyenes hirdetés sitemap

AKCIÓ!

klubnap!
KLUBNAP



PARTNEREK

komolyzene
ceremónia-mester
cigányzene
rendezvényterem
étterem
esküvőre videós
kis-zenekar
party-fotós


e-mail

telefon:
06-70/312-1917





BUDAPESTTŐL DUBAIIG
A ROYAL Szaxtett 2011-ben alakult az "INTEREUROAD SHOW" felkérésére. A csapat meghívást kapott a 2012. évi Dubai Shopping Fest-re, és az első másfél hónapban több, mint ötven nagy sikerű fellépést mondhatott magáénak.
fotóalbum itt!

TAGOK
A szaxofonzenekar alapítója és korelnöke DÖRGE, társai a veresegyházi zeneiskolából, a gödöllői fúvószenekarból, és a konzervatóriumból kerültek a zenekarba.
bemutatkozás itt!

ZENE
A repertoárban a jazz-standardeken kívül mai futó slágerek találhatók, egyéni felfogásban és hangszerelésben. A szaxofonzenekar tagjai több hangszeren játszanak, így a koncerteken ismert klasszikus dallamok is felcsendülnek. A vokális zenét kedvelők a hangszeres játékon kívül többszólamú énekes produkciót hallhatnak.
demófelvételek itt!




HANGSZEREK
bariton szaxofon
tenor szaxofon
alt szaxofon
szoprán szaxofon
klarinét
fuvola
pikoló
dob

REPERTOÁR
Erving Berlin, Leonard Bernstein, Johannes Brahms, Michael Bublé, Henry Mancini, Glenn Miller, Boots Randolph, Ray Charles, Sailor, Queen, Antonio Vivaldi stb.
repertoárlista itt!

SHOW
A ROYAL Szaxtett hangsúlyt fektet a látványra: a zenén kívül színpadi showműsorral készült a nézők szórakoztatására. Egyéni jelmezek, koreográfia, olykor improvizációk teszik élővé és izgalmassá a közel másfél órás műsort.