FOUR SEASONS BAND
rendezvényre zenekar


Hungaromax-zene freestat.hu
Zene, zenék Zenész Gyűjtemény
Mulatós zene - Lakodalmas zene Ingyenes hirdetés sitemap

AKCIÓ!

klubnap!
KLUBNAPPARTNEREK

komolyzene
ceremónia-mester
cigányzene
rendezvényterem
étterem
esküvőre videós
kis-zenekar
party-fotós


e-mail
rendezvényre, bulizene, cégespartyra, esküvőre: Four Seasons Band
JÓ ESTÉT KÍNÁLUNK!


Kedves Érdeklődő, ezen a lapon megtalálhatja mindazt, ami zenés rendezvényét sikeressé teszi.

Ön és társasága mindig az alkalomnak megfelelő zenét hallhatja tőlünk, s táncolhat, énekelhet velünk, vagy éppen egy pohár bor mellett beszélgethet barátaival hajnalig.

Vendégkörünk az igényes hangzást kedvelő, élő zenét preferáló megrendelők. Képzett zenészeink biztos hangszer- és énektudással járulnak hozzá ahhoz, hogy az ismert slágerek az eredetit megközelítő, legjobb minőségben szólaljanak meg.
A tagok bemutatkozása itt található.

A tánchoz és a jó hangulathoz elengedhetetlenek a magyar és nemzetközi slágerek, amikor a közönség önfeledten átadja magát a szórakozásnak.

Ünnepélyes alkalmakra keringőt és palotást, meghitt pillanatokhoz smooth jazz-t, céges partyra slágerlistás számokat és modern hangszerelésű dalokat ajánlunk. Esküvői zeneként - igény szerint - népszerű dallamokat: mulatós zenét, csárdás- és cigányegyveleget, sramlit játszunk. Bálban szalonzene és tánczene szól, ameddig a közönség bírja szusszal.
Demo-felvételek és repertoárlista innen letölthető.

Alapzenekar
Hangszerek: billentyű, gitár, szaxofon, pánsíp, dob és ének.

A repertoár megválasztásában törekedtünk arra, hogy az ismert, de nem agyonjátszott zenékkel szórakoztassuk Önöket, így zenekarunk egyedi arculattal bír.

Repertoáron: Abba, Adel, Christina Aguilera, Ákos, Beatles, Bikini, Michael Bublé, Diana, Krall, Edda, Hooligans, Hungária, Sean Kingston, Neoton, Péterfy Bori, Pink, P. Mobil, Elvis Presley, Quimby, Chris Rea, Republic, Sade, Santana, Takáts Tamás, Tankcsapda, Shania Twain, Robby Williams... stb.

Áraink barátságosak; az időpont, a helyszín, és a rendezvény jellegének megjelölésével itt kérjen egyéni árajánlatot.

A Four Seasons - négy évszak névvel a sokszínűséget, és az év minden hónapjában igénybe vehető készültséget akartuk kifejezni. Megrendelőinknek a jó hangulat garanciáját nyújtjuk.

                                                                                         

                    A viszontlátásra!